ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ INVERTER

  • Έλεγχος PID Inverter Το σύστημα ελέγχου PID Inverter λαμβάνοντας συνεχώς δεδομένα από το εξωτερικό περιβάλλον, προσαρμόζει αυτόματα την ένταση και την απόδοση της κλιματιστικής μονάδας, χάρη στον ειδικά σχεδιασμένο αλγόριθμό του. Η κλιματιστική μονάδα ανταποκρίνεται άμεσα, με υψηλή σταθερότητα και ευέλικτη αλλαγή συχνότητας, εξασφαλίζοντας την επιθυμητή θερμοκρασία στο χώρο και παρέχοντας απόλυτη άνεση και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.
  • Έλεγχος A-PAM Inverter
    Ο έλεγχος A-PAM Inverter, ανιχνεύοντας το φορτίο του κινητήρα, προσαρμόζει αυτόματα την DC τάση, για καλύτερο έλεγχο και σταθερή λειτουργία μεταξύ 120V και 264V, επιτυγχάνοντας έτσι γρήγορη και επαρκή ψύξη και θέρμανση.

ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Η GE Appliances, χρησιμοποιεί συμπιεστές υψηλής απόδοσης με μέγιστη ισχύ, εξασφαλίζοντας χαμηλότερο κόστος και εξάλειψη των απωλειών ενέργειας. Οι συμπιεστές των κλιματιστικών GE Appliances είναι διπλής περιστροφής και διαθέτουν ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου, οι οποίοι είναι 10 φορές πιο ισχυροί από τους συμβατικούς μαγνήτες.

3D ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Το μοτέρ του κλιματιστικού είναι ένα από τα βασικά εξαρτήματα, που συνδέονται με την ενεργειακή κατανάλωση και το θόρυβο. Ο κινητήρας DC χρησιμοποιείται ευρέως στα κλιματιστικά λόγω της υψηλής απόδοσης και της χαμηλής στάθμης θορύβου. Η εσωτερική και εξωτερική μονάδα είναι εφοδιασμένες με DC inverter κινητήρα, που εξασφαλίζει υψηλή απόδοση, οικονομική λειτουργία και μειωμένο θόρυβο.